Van der Zee Fashion
Van der Zee Fashion
Altijd persoonlijk & deskundig advies
Altijd persoonlijk & deskundig advies

Privacy beleid

Van der Zee Fashion verwerkt persoonsgegevens. Dit doen we om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. In dit privacystatement proberen we een zo helder mogelijk beeld te schetsen wat er met persoonsgegevens gebeurt. Van der Zee Fashion houdt zich volledig aan de regels zoals deze zijn opgesteld in de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Mochten er na het lezen van dit document nog vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar webshop@vanderzeefashion.

 

Wat zijn persoonsgegevens?
Dit zijn gegevens die iets zeggen over personen. Denk hierbij aan: naam, geboortedatum, woonadres en woonplaats. Deze gegevens worden gedeeld als er een bestelling geplaatst wordt of wanneer er een account wordt aanmaakt op de website.

 

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het belangrijkste doeleinde is het afronden van een bestelling. Persoonsgegevens zijn nodig om de bestelling op het juiste adres af te leveren en de betaling van de bestelling goed te laten verlopen. Daarnaast worden er persoonsgegevens opgeslagen om contact met je te kunnen opnemen. Dit doen we bijvoorbeeld als er een probleem is met je bestelling. 

 

Welke persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken gegevens voor verschillende doeleinden. Omdat er op verschillende plekken persoonsgegevens worden achtergelaten, hebben we alle gegevens die worden opgeslagen op een rijtje gezet.


Gegevens

Waar hebben wij ze voor nodig?

 

Voor- en achternaam

Deze zijn nodig voor zowel contactmomenten als bezorgingen.

 

E-mailadres

Het e-mailadres is nodig voor al het e-mailcontact dat we hebben. Denk hierbij aan activatiemails, orderbevestigingen en nieuwsbrieven.

 

Woonadres en woonplaats

Het woonadres en de woonplaats zijn nodig om de bestelling op de juiste plek af te leveren.

 

Betaalgegevens

De betaalgegevens zijn nodig voor het verwerken, administreren en verifiëren van betalingen.

 

Telefoonnummer

Zo kan er snel contact worden opgenomen mochten er onduidelijkheden zijn over een bestelling.

 

IP-adres

Deze wordt gebruikt om de website aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en in te kunnen grijpen bij misbruik van de website. 

 

Bedrijfsnaam    

Deze gegevens zin enkel relevant voor bestellingen die door een bedrijf gedaan worden. Zo kunnen we de juiste facturen opstellen.

 

We gebruiken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

 

Het account

Dit is een persoonlijk account op de website. Hierin kunnen alle persoonsgegevens worden ingezien en aangepast. Als er een account gemaakt wordt, wordt hier een bevestigingsmail van gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

 

Klantenservice

Hier worden klantgegevens achtergelaten zodat bekend is met wie en op welke manier we contact kunnen opnemen.

 

Nieuwsbrieven

Er worden enkel nieuwsbrieven verstuurd als hier expliciet toestemming voor gegeven is. Ook kun je je, net zo makkelijk als inschrijven, weer uitschrijven voor de nieuwsbrieven.

 

Reviews

Als er reviews worden achtergelaten over onze producten vinden we dat heel fijn! Zo krijgt iedereen een helder beeld van hoe andere klanten tegen het product aan kijken. 

 

Retourzendingen

Als het product toch niet bevalt en het teruggestuurd wordt kan het geld weer op de goede bankrekening worden teruggestort.

 

Bestelling gerelateerde doeleinden

Wanneer de bestelling is geplaatst wordt hier een bevestiging van gestuurd. Als deze nog niet betaald is wordt hier ook een betaalherinnering van gestuurd. Na afloop van de bestelling wordt er een e-mail gestuurd met daarin de vraag om de bestelling te beoordelen.

 

Bezorging

Om de bestelling te kunnen bezorgen zijn er enkele persoonsgegevens nodig.


Wij hebben niet de intentie om gegevens op te slaan en te verwerken van mensen jonger dan 16 jaar oud. Wij zijn echter niet altijd in de mogelijkheid om te controleren of de persoon die de bestelling plaatst wel 16 jaar of ouder is. Mocht het vermoeden ontstaan dat er gegevens worden opgeslagen van mensen jonger dan 16, dan horen wij dat graag. Als je een mail stuurt naar webshop@vanderzeefahsion.nl dan zal de kwestie in behandeling worden genomen.

 

Cookies

Van der Zee Fashion maakt gebruik van functionele, analytische, sociale media en advertentie cookies. Meer informatie over cookies is te vinden op de cookies pagina. 

 

Inzage en correcties persoonsgegevens

Zoals in de wet Bescherming Persoonsgegevens staat heb je altijd recht om je persoonsgegevens in te zien en aan te passen. Voor inzage en aanpassingen kan er gemaild worden naar: webshop@vanderzeefashion.nl

 

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig. De gegevens die worden ingevuld tijdens de bestelling worden 30 dagen na de bestelling verwijderd uit ons systeem. Persoonsgegevens die zijn gekoppeld aan een account worden zolang bewaard als dat het account bestaat. Daarnaast kun je je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief, waarna die gegevens ook direct verwijderd worden.

 

Met welke andere partijen delen wij persoonsgegevens?

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties en DHL welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de desbetreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Autoriteit persoonsgegevens

Natuurlijk willen wij altijd zo goed mogelijk helpen met betrekking tot persoonsgegevens. Voor meer informatie kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens