Over ons

155 jaar dames- en herenmode

Al jarenlang is Van der Zee Fashion een begrip in Drachten en omgeving. In 1866 begon Kornelis Michiel van der Zee zijn textielwinkel aan de Zuidkade in Drachten. Later in 1933 werd dit bedrijf verplaatst naar de Zuiderbuurt, het huidige pand van Van der Zee Men. Na vele verbouwingen volgde er in 1970 de opening van Van der Zee Women. Al vijf generaties en 155 jaar lang wordt het bedrijf met veel enthousiasme en liefde voor de mode geleid door de Familie Van der Zee.


Team Van der Zee Fashion

Momenteel wordt het bedrijf, met zijn 1200 vierkante meter aan de Zuiderbuurt 22-24 geleid door Michiel en Wilma van der Zee. De collectie bestaat uit ruim 70 verschillende topmerken. Ons enthousiaste team bestaande uit deskundige modeadviseurs, staat voor jou klaar met persoonlijke aandacht, eerlijk advies en passie voor het modevak om jou te voorzien van de mooiste, passende outfit! Een kopje koffie of thee, gratis parkeergelegenheid bij de zaak en personal shopping behoren ook tot onze services. 

 

Shop met voorrang

Koopt u in het reguliere seizoen mét uw klantenpas, dan spaat u per aankoop 5% van uw aankoopbedrag. In het begin van ieder seizoen krijgt u uw gespaarde cheque thuisgestuurd en kunt u het spaarbedrag verzilveren. 

Ons spaarsysteem werkt als volgt:

Bij elke besteding van €10,- in onze winkels spaart u 1 punt. 1 punt heeft een waarde van €0,50. Als u 40 punten heeft gespaard, krijgt u een waardecheque ter waarde van €20,- thuisgestuurd. De waardecheque is een heel jaar geldig en wordt automatisch naar u toegestuurd. De minimale besteding om uw cheque in te wisselen is bij een bedrag van €20,- en kan ingeleverd worden bij zowel Van der Zee Women als Van der Zee Men. De waardecheque is niet inwisselbaar op actie en/of afgeprijsde artikelen en zo ook niet tegen contanten.  

Hoe kunt u lid worden?

U kunt lid worden door bij een van onze winkels (Van der Zee Women of Van der Zee Men) aan te geven dat u graag in het systeem wil komen. Er komt dan automatisch een koppeling tot stand waarna u, na uw eerste aankoop, direct spaart voor uw persoonlijke waardecheque!

Wilt u als eerste alle lopende acties of nieuwtjes ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! Dit kunt u doen door u in te schrijven in ons klantenbestand of uw via de website aan te melden voor onze nieuwsbrief.

PHOTO-2022-01-04-10-47-18
Van der zee fashion drachten
Van der zee fashion men drachten
mobile device